اشکودا اتو در استکهلم سوئد از اشکودا Karoq رونمایی کرد.
Karoq دومین شاسی بلند جدید در خط تولید کنونی این برند است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «خبرماشین» به نقل از خبرخودرو، اشکودا Karoq که شبیه به نسخه ای کوچک تر از اشکودا کودیاک به نظر می رسد جایگزینی قراردادی برای یتی است که در سال ۲۰۰۹ معرفی شد. این شاسی بلند کامپکت دارای طول ۴۳۸۲ میلی متر، عرض ۱۸۴۱ میلی متر، ارتفاع ۱۶۰۵ میلی متر و فاصله بین دو محور ۲۶۸۳ میلی متر است. ظرفیت صندوق عقب این خودرو ۵۲۱ لیتر است که با تا شدن صندلی ها به ۱۶۳۰ لیتر می رسد.
اشکودا Karoq دارای پنج گزینه موتور شامل دو بنزینی و سه دیزلی است. این موتورها شامل ۱.۰ لیتری توربوشارژ سه سیلندر بنزینی TSI با قدرت ۱۱۵ اسب بخار و گشتاور ۱۷۵ نیوتون متر متصل به گیربکس دستی شش سرعته یا DSG هفت سرعته، ۱.۵ لیتری توربوشارژ چهار سیلندر بنزینی TSI با ACT و قدرت ۱۵۰ اسب بخار و گشتاور ۲۵۰ نیوتون متر متصل به گیربکس دستی شش سرعته یا DSG هفت سرعته، ۱.۶ لیتری TDI توربوشارژ چهار سیلندر دیزلی با قدرت ۱۱۵ اسب بخار و گشتاور ۲۵۰ نیوتون متر متصل به گیربکس دستی شش سرعته یا DSG هفت سرعته، ۲.۰ لیتری TDI توربوشارژ چهار سیلندر دیزلی با قدرت ۱۵۰ اسب بخار و گشتاور ۳۴۰ نیوتون متر متصل به گیربکس دستی شش سرعته یا DSG هفت سرعته و ۲.۰ لیتری TDI توربوشارژ چهار سیلندر دیزلی با قدرت ۱۹۰ اسب بخار و گشتاور ۴۰۰ نیوتون متر متصل به گیربکس DSG هفت سرعته هستند.
اشکودا Karoq در چهار حالت رانندگی نرمال، اسپرت، اکو و برف ارائه می شود. این خودرو اولین مدل از اشکودااست که با پانل تجهیزات دیجیتال ارائه می شود.
اشکودا Karoq در نیمه دوم سال ۲۰۱۷ در سراسر دنیا به فروش خواهد رسید.